dijous, 10 de juliol del 2014

La crisi de la Torraspapel al número 88 de la revista Parlem de Sarrià

Imatge: Roger Casero
Les 14 primeres pàgines de darrer número de la revista Parlem de Sarrià, editorial inclòs, estan dedicades a la crisi de la fàbrica Torraspapel de Sarrià de Ter, que avui, ja amb la revista disponible, sabem que tancarà properament.

En aquestes primeres pàgines podreu trobar-hi la moció de suport que es va aprovar per unanimitat a l'Ajuntament de Sarrià de Ter. un article de l'alcalde, el comunicat de Torraspapel, el pla de viabilitat presentat pel comitè d'empresa, un article de l'empresari paperer, nascut a Sarrià de Ter, Joan Vila i també un article meu que signo com a regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, i que la setmana vinent publicaré al bloc.

Aquest darrer número de la revista, però, està farcit com sempre de molts més continguts de l'actualitat social i cultural, com les cròniques dels Premis Literaris Sant Jordi, les jornades de la Dona Treballadora, el Carnestoltes... També recomanacions de llibres, fins a 4, el record de dos poetes, Joan Teixidor i Mn. Camil Geis, o el dossier d'història amb la primera part dels forns de ciment de Sant Julià de Ramis, entre d'altres continguts!

Com sempre les quasi 80 pàgines d'aquest número 88 de la revista Parlem de Sarrià en tanquen amb la contra-crònica satírica del "The Sarrià News", la culpable que molts comencem a llegir la revista precisament pel darrera!

Per si no podeu trobar-la al carrer, podeu consultar-la, tafanejar-la i fins i tot llegir-la ja digitalment!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada