dilluns, 26 de març del 2012

Res a celebrar a #SarriadeTer (o potser sí!) del 1r aniversari del Centre de Visitants!

Avui fa un any que es va inaugurar el Centre de Visitants del Gironès. Per molts anys!, hauria de dir, essent políticament correcte, però també podria preguntar-me, essent políticament incorrecte, en plan "Sandro": per molts anys?

El càntir potser no ha caigut, però en aquest primer any sembla prou evident que s'ha perdut llet, en aquest conte de la lletera que a vegades sembla que és el Centre de Visitants del Gironès. De 20.000 visitants previstos el primer any el Centre de Visitants només n'ha tingut 10.200, que potser no són pocs, però sens dubte no són prou per a la seva viabilitat econòmica! I no oblidem que les previsions inicials, les que es van fer servir per "vendre" el projecte, eren de 30.000 visitants!


No deixa de ser una paradoxa, però, que el Consell Comarcal atribueixi a la situació de crisi econòmica el no assoliment de l'objectiu quan amb aquesta mateixa situació de crisi, la fleca que hi ha just al costat ha hagut d'ampliar el negoci...

No serà que aquest equipament d'informació turística queda lluny i aïllat dels centres turístics més rellevants i importants de la nostra comarca?

Avui fa un any es va inaugurar el Centre de Visitants, una inauguració només per a càrrecs electes a la que, naturalment, vaig assistir. I si tal dia farà un any... avui, per molts anys!

Però el "per molts anys" potser serà fins al 2016, doncs serà l'any que Sarrià de Ter, qui tingui la responsabilitat de governar, haurà de decidir si fa ús de la clàusula que permet recuperar aquest espai municipal cedit al Consell Comarcal del Gironès, si el Centre de Visitants segueix essent econòmicament inviable...

Com sol passar, el temps donarà o traurà raons... I jo tan sols tinc les meves...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada