dilluns, 25 d’agost del 2014

Sant tornem-hi!


Tots els sants tenen vuitada, diu l'expressió que disculpa el retard, de com a màxim 8 dies, de felicitació de l'onomàstica d'algú!

Amb el sant que avui ens ocupa val més deixar-se estar de vuitades i complir escrupolosament amb el que aquest sant exigeix: ser, puntual com un rellotge suís, a la feina el primer dia després de les vacances d'estiu! Cal ser futbolista, i dels barruts, per no presentar-se a la feina el primer dia amb l'excusa del retard d'un vol transoceànic, o qualsevol altra excusa, en aquests casos, excuses de bon pagador!

Si res extraordinari ni cap imprevist ho ha impedit a hores d'ara, quan vosaltres llegiu aquest article, ja fa estona que treballo, repassant el correu acumulat i ordenant la llista de tasques prioritàries a fer al llarg d'aquesta primera setmana de feina, i darrera d'agost!

Fa anys que el meu bioritme laboral s'ha habituat a fer 3 setmanes de vacances a principis d'agost, de manera que quan torno de vacances gaudeixo encara d'uns dies de feina en ple mes d'agost, quan tot, excepte en el turisme, va a un altre ritme; són aquests darrers dies d'agost dies ideals per arrencar de nou amb el frenètic ritme laboral que, a partir de setembre i sobretot quan comença l'escola, es va accelerant.

Avui torno de vacances i, com els darrers 7 anys, torno amb l'objectiu de seguir treballant per tal que moltes altres persones puguin gaudir, d'aquí uns mesos, de les seves vacances, fet que voldrà dir que hauran trobat feina, que estaran treballant i tindran, doncs, dret a fer vacances: tindran llavors també el seu particular "sant tornem-hi"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada