divendres, 27 de novembre del 2009

CV10, un portal de feina sense intermediaris



La setmana passada vaig rebre un correu electrònic on em demanaven, com a coordinador d'Incorpora Girona, si podia enllaçar al nostre web el portal de feina CV10. D'aquest portal n'havia sentit a parlar temps enrere, però amb la recepció del correu vaig veure l'oportunitat de conèixer-los, de manera que m'hi vaig posar en contacte i vam concertar una visita. Com sempre, prefereixo ser jo qui em desplaci a les empreses i, amb CV10, no va ser una excepció.

Aquest dimecres vaig conèixer en Marc, jove emprenedor gironí. Dins un petit despatx de la Incubadora de Banyoles, el viver d'empreses del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, em va explicar el seu projecte empresarial, CV10. És encara un projecte jove, però amb dosis de maduresa, sòlid i en procés d'expansió.

És cert que de portals de feina n'hi ha molts, pel què CV10 ha d'oferir quelcom diferent que els altres... i de fet ofereix quelcom diferent... Tal i com s'autodefineix el propi portal, no hi ha intermediaris ni de selecció ni de contractació, és a dir, que les empreses contacten directament amb els possibles candidats. D'altra banda, a diferència d'altres portals de feina, al CV10 les empreses no publiquen ofertes laborals, ni les persones demandants de feina hi troben ofertes de treball. Les empreses hi troben persones treballadores, hi troben els seus CV, que poden descarregar-se a un preu molt econòmic. Com en altres portals de feina, el registre per a persones treballadores i per a empreses és gratuït.

En Marc sap molt bé què es porta entre mans; coneix el sector de la selecció de personal, de les empreses de selecció i coneix el món empresarial. Em va agradar el seu projecte, però sobretot em va agradar parlava del seu projecte. Admiro els emprenedors, els qui prenen la iniciativa i busquen oportunitats, els qui s'arrisquen però, sobretot, els qui tenen la visió, troben la missió i executen el pla...

Tafanejant les empreses registrades a CV10 hom pot veure que aquest és un portal que, tant per elles com sobretot per les persones que busquen feina, cal tenir ben present...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada