dimarts, 20 de març del 2012

El "gol fantasma" de Cazorla al Real Madrid

Gol de Cazorla, imparable per Casillas. Foto: EFE
Cazorla va marcar, diumenge passat al vespre, un golàs de falta al Real Madrid a les acaballes del partit, un gol que va definir el resultat final del matx d'empat a 1.

Un gol amb totes les de la llei, que va entrar net, per l'escaire de Casillas, que res va poder fer tot i la seva estirada!

Però als ulls de molts "culés", inclòs jo, va ser una mena de "gol fantasma", però no en el sentit clàssic del terme... sinó un gol que molts culés no només no havíem vist, ni tan sols sabíem que s'havia produït quan vam acomiadar el diumenge anant a dormir!

En el meu cas diumenge al vespre vaig fer una consulta al teletext (sí, no cal avergonyir-se, no?) avançada la 2a part; amb l'1 a 0 com molts culés vaig pensar: bé, un altre partit en què el Real Madrid no punxa!

Però ahir al matí, escoltant la ràdio, el gol de Cazorla va prendre cos i forma...





Però el què no em va agradar tan escoltar, durant tot el dia d'ahir, per boca de molts "culés", va ser el càlcul, emulant el conte de la lletera, de quan atraparem l'equip de Mou... Greu error entrar en aquestes càbales! Queda molta lliga, cert,. el barça està molt fort, cert, però no cal embriagar-se d'eufòria!

En qualsevol cas benvingut aquest "gol fantasma"... que res té a veure amb el "fantasma del gol"!... o potser sí!
CR7 es lamenta després del gol de Cazorla. Foro: EFE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada