dimarts, 13 de desembre del 2011

#IdeesdeFutur: el video final! #ticmediagirona

IMG_3286
Ponents de la darrera sessió del cicle Idees d'e-futur. Foto: Miquel Duran
El cicle de xerrades Idees d'e-futur va cloure la primera temporada amb una sessió coral, el passat dimecres 30 de novembre de 2011, en la que molts dels assistents habituals vam participar amb unes micro presentacions d'idees anti crisi.

Una de les sensacions que vaig tenir aquell dia és que les píndoles anti crisi, de fet el propi cicle de xerrades, també eren píndoles d'autoestima.

D'autoestima perquè al llarg del cicle, de totes les xerrades, s'ha parlat d'oportunitats, d'empreses que funcionen (també que no), d'emprenedors que se'n surten (alguns millor que d'altres), de projectes, d'innovació, de col·laboració, de coneixement...

El cicle Idees d'e-futur ha estat un actiu, ha servit per sumar en coneixements i en coneixences, en enriquir el teixit social, empresarial i econòmic de casa nostra amb una mirada i una visió sempre glocal... Ha estat una excel·lent aportació d'idees, d'idees de futur!

Hi ha incertesa sobre la continuïtat del cicle l'any 2012... Però quedem-nos amb les certeses que de moment tenim, com gaudir d'aquest darrer vídeo final de les Idees d'e-futur!



I com vaig dir l'altre dia:



Roger Casero Gumbau
Moltes gràcies  i  per (1) els 5 minuts i (2) les ! Un cicle fantàstic! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada