dimecres, 4 de desembre del 2013

Que corri la sang!


El Banc de Sang i Teixits necessita més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir el subministrament als hospitals i clíniques de Catalunya.

Aquesta dada no és meva, és del propi Banc de Sang i Teixits, i fa reflexionar sobre la gran quantitat de sang que l'àmbit hospitalari necessita!

Amb la finalitat d'incrementar les donacions es va organitzar, el passat dissabte 30 de novembre de 2013 a Girona, una Marató de Sang, que tenia l'objectiu d'assolir 700 donacions! Finalment l'objectiu no es va assolir, però van ser més de 400 les donacions efectives que es van fer!

La pluja i el fred, sobretot a la tarda, van frenar el ritme de donacions, tot i que jo em quedo amb la gran participació que hi ha haver, amb el fantàstic treball dels professionals i voluntaris que la van fer possible, i amb el compromís dels qui, com els Cantaires de Sarrià de Ter o la Girona Banda Band, van col·laborar-hi!

La Marató de Sang de Girona va servir no només per fer una empenta a les donacions, també per a sensibilitzar sobre la necessitat de donar. Si dissabte no vas poder donar sang, sàpigues que es pot donar cada dia!

Que corri la sang! Al final, tot esforç, també donar sang, té la seva recompensa!

Per cert, dissabte va ser un dia de doble donació... s'hi va sumar, també a Girona, el Gran Recapte!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada