dijous, 12 de març del 2015

Parlem? Sí, de Sarrià de Ter...



El verb està de moda! El verb està de moda? 

Alguns dels nous partits, o moviments polítics, aquests de darrera fornada, se'n serveixen per anomenar-los: Podem, Guanyem, Avancem.

Les tradicionals sigles semblen haver quedat en un segon pla a l'hora de posar nom a moviments polítics o cívics, tot i que aquests darrers anys hem vist néixer l'ANC (Assemblea Nacional Catalana o MES (Moviment d'Esquerres).

Amb el verb aquests partits o moviments polítics semblen voler donar una imatge de major activisme, dinamisme, moviment, valgui la redundància...

Aquest fenomen també l'hem vist darrerament en el món de l'empresa amb Parlem, l'autoanomenada operadora de telefonia de Catalunya. Malgrat ser una marca moderna (per això dels verbs) no deixa de ser curiós que el verb fa referència precisament a un dels usos (cada vegada més) residuals que fem amb els telèfons mòbils: parlar!

És clar que per parlar no cal obrir boca! Prou ho sabem a Sarrià de Ter, que fa 90 números que Parlem de Sarrià a través de l'escriptura, d'articles, cròniques, entrevistes i reportatges sobre l'actualitat i activitat del poble, sobre llibres, cultura, esport i el que s'esdevingui!

Parlem de Sarrià i en aquest darrer número, el 90, ho hem entre d'altres temes de l'any Vinyoli, de la Fira del Paper 2014, de política local, de fàbriques de coment o de les activitats de l'Escola Montserrat.

Parlem de Sarrià però més que escoltar la revista, el desig de tots els qui la fem és que la llegiu!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada