dissabte, 7 de març del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "Is This Love "


"Is This Love" és una de les cançons imprescindibles de Bob Marley i, tal vegada també, de la història del reggae, tot i que, ritme a banda, no deixa de ser una bonica i senzilla cançó d'amor.

Publicada l'any 1978 dins el disc "Kaya" la cançó, com el disc, té una sonoritat més comercial i, segons els més ortodoxes fidels seguidors de The Wailers, un to més blanc, menys combatiu.

L'amor, però, és tema universal i no coneix estils ni idiomes! Tampoc Bob Marley va poder resistir-s'hi! No és aquesta, ni molt menys, l'única cançó d'amor de Bob Marley i com sol passar amb les cançons d'amor també Marley el dibuixa idíl·licament per sempre... Però després ja sabem (també va saber-ho ell) què passa!

"Is This Love", sens dubte una de les destacades del disc, va arribar fins al número 9 de les llistes d'èxit angleses. precisament "Is This Love" és la primera cançó del disc recopilatori "Legend" que es va publicar l'any 1984.

D'entre les diverses versions d'aquest clàssic del reggae i de Bob Marley vaig descobrir fa poc la que avui us presento, un "Is This Love" al ralentí i quasi despullat per la veu, acompanyada d'una guitarra, de la cantant nord-americana Sye Elaine Spence.

Les dues cançons són, amb el seu estil, una perla! Gaudiu-les!





També podeu escoltar aquestes versions en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent parlarem d'un clàssic modern passat pel soul!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada