dissabte, 14 de març del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "Titanium"


El discjòquei francès David Guetta és, sens dubte, un dels grans músics d'aquest inici del segle XXI, tot un col·leccionista d'èxits de música electrònica!

Les seves cançons poblen les radiofórmules i no són poques les col·laboracions que ha fet amb d'altres músics i cantants d'èxit; una de les col·laboracions la trobem a la cançó d'avui, "Titanium", primer senzill del seu cinquè disc d'estudi (Nothing But the Beat), amb la veu de la cantant australiana Sia.

"Titanium", publicada l'any 2011, és una cançó amb un so molt actual, una cançó, podríem dir, contemporània.  Amb la versió d'avui, però, farem com el que fem amb les fotografies a Instagram: aplicar-hi un filtre vintage.

Scott Bradlee és un pianista nord-americà que s'ha especialitzat, darrerament, a convertir en soul tot el que toca! Com si d'un filtre d'Instagram es tractés Bradlee agafa cançons modernes, contemporànies, d'avui, i les transforma musicalment de dalt a baix donant-hi un nou color, una nova sonoritat. En alguna de les seves versions l'original resta més amagada, però sempre recognoscible.

La seva versió de "Titanium" n'és un bon exemple! Aquí us les deixem, l'original de David Guetta i la versió soul de Scott Bradlee!





També podeu escoltar aquestes versions en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent la versió amb tu o sense tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada