dimarts, 4 de febrer del 2014

L'Atlético líder... amb Luís Aragonés al cel!

Luís Aragonés durant l'Eurocopa de 2008. Foto: Cordon Press
Digueu-me sentimental, sensible o el que vulgueu... però m'alegro que l'Atlético de Madrid sigui, aquesta setmana, líder del campionat de la Primera Divisió de Futbol!

I "jo encara diria més", com dirien els "Dupond i Dupont": m'alegraria tan o més com si la guanyés el Barça que aquesta temporada fos l'Atlético de Madrid qui es proclamés campió de Lliga!

Quines coses té la vida! Just l'endemà de morir Luís Aragonés el seu equip de l'ànima es situa, 18 anys després, líder de la lliga! Serveix el lideratge d'homenatge al "Sabio", tot i que el trist d'aquesta història, més enllà del traspàs de Luís Aragonés, és que l'exjugador i exentrenador no pogués gaudir com un "matalasser" més el lideratge del seu equip!

La mort de Luís Aragonés s'afegeix com un ingredient més al ric i triomfal relat que escriu l'Atlético de Madrid de "Cholo" Simeone. Per si l'equip de Simeone no tenia prou arguments (compromís, agressivitat, intensitat...) ara s'afageix el d'homenatge!

Deia "Tata" Martino que pel Barça comença una nova lliga, doncs ara ja no defensa el lideratge, sinó que es situa precisament a la seva caça! També comença una altra lliga per l'Atlético de Simeone...

I entre un i l'altre el Real Madrid d'Ancelotti s'apropa perillosament...

Si la Lliga de Futbol ha de ser cosa de tres, de les tres opcions avui per avui possibles puc tenir una gran alegria (Barça campió), un agradable premi de consolació (Atlético campió) i una inoportuna resignació (Real Madrid campió)...

Avui, però, mentre el Barça es llepa les ferides i el Real Madrid dóna per bo l'empat a San Mamés, l'Atlético és líder... amb Luis Aragonés al cel!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada