dissabte, 9 de març del 2019

Minuts Musicals d'amor (?) amb "Respect"


Vaig assistir, inesperadament el diumenge passat, a l'Auditori de Girona per escoltar i gaudir del concert de la de la Black Music Big Band, capitanejada per l'entusiasta músic Adrià Bauzó. El concert, programat dins el Black Music Festival, va ser el que pretenia, un sonor homenatge (des de Girona i amb música gironins!) a la reina del soul, l'enorme Aretha Franklin!

Pels qui no vau poder-lo veure i escoltar podeu llegir la crònica de l'infal·lible periodista musical Xavier Castillón per fer-vos una idea del que va passar, i dels qui van passar, en aquest extraordinari concert!

D'entre les moltes interpretacions em va agradar especialment (i soprendre!) la de la mítica cançó "Respect", interpretada per dues joveníssimes veus de la Black Music Big Band Junior (la cantera, i quina cantera!), que no per joves van posar-hi menys actitud, a banda de qualitat i força vocal!

I "Respect" té tot el sentit del món avui, l'endemà del 8 de març, perquè, recollint el prec, el crit d'Aretha Franklin, és evident que no hi ha amor, ni cançó que l'acompanyi, si no hi ha respecte!





I la setmana vinent més Minuts Musicals d'amor (?)...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada