dissabte, 9 d’abril del 2016

Minuts Musicals retrobats amb Terence Trent D'Arby i "Sign Your Name"


Avui Terence Trent D'Arby ja no és Terence Trent D'Arby, però "Sign Your Name" continua essent, possiblement, el major, que no únic, dels seus èxits!

És clar que Terence Trent D'Arby va ser, durant anys, el nom artístic de Terence Trent Howard, músic de soul novayorquès que amb "Sign Your Name" semblava que havia arribat per quedar-se, però anys més tard va marxar: "Terence Trent D'Arby estava mort... va veure el seu patiment i va tenir una mort noble. Després d'un intens dolor vaig meditar per un nou esperit, una nova voluntat, una nova identitat".

La nova identitat va ser Sananda Maitreya, que no va ser un nou nom artístic sinó un nou nom real, adoptat oficialment a finals de 2001 després d'una crisi personal... El seu, doncs, no és un cas com el de Jaume Sisa / Ricardo Solfa, és quelcom un xic més complex...

Curiosament el videoclip de la cançó d'avui comença amb un premonitori "au revoir Terence"... tot i que en el cas d'aquesta cançó d'amor la trama pren altres viaranys: "Sign your name across my heart / I want you to be my baby".

Feia molts anys que no escoltava la cançó, tants que fins i tot la meva memòria ja havia matat Terence Trent D'Arby i les seves trenes...






I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada