divendres, 22 d’abril del 2016

El vídeo de la setmana: dòmino de llibres


Un any més per Sant Jordi els llibres s'apilaran, per un dia, a les parades dels carres dels nostres pobles, viles i ciutats, si la pluja els i ens dóna treva! Més avesats estan, els llibres, a apilar-se als prestatges de les biblioteques públiques i particulars, als de les biblioteques escolars i fins i tot a les paupèrrimes d'alguns hospitals!

A la Biblioteca Pública de Seattle, en canvi, més que apilar-los van posar-los hàbilment en fila! No descobrirem a aquestes alçades que els llibres donen molt de joc, també en el sentit més literal del terme joc! I a la Biblioteca Pública de Seattle van jugar-hi i de quina manera!

La Biblioteca Pública de Seattle no va trobar millor manera per engegar el Programa de Lectura d'Estiu 2013 que establint un nou rècord mundial de dòmino amb llibres més llarg del món!

A més una particularitat d'aquest rècord és que els llibres utilitzats per fer aquest dòmino eren fruit de donacions i llibres fora de catàleg, i posteriorment van ser venuts pels Amics de la Biblioteca Pública de Seattle per ajudar a recaptar fons per als programes i serveis de la biblioteca.

Per cert, cap dels 2.131 llibres utilitzats va patir danys ni lesions durant la gravació del vídeo!

No ho provin a casa... o sí!



Bon divendres i millor Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada