dimarts, 26 de juliol del 2022

Comença el compte enrere


Avui comença el compte enrere, però no en plan dramàtic tipus "The Final Countdown" sinó un compte enrere més modest, més alegre i optimista, també més personal i intransferible: el compte enrere per les nostres noces de plata!

Encara es celebren les noces de plata?
O ja és quelcom "démodé", carrincló, passat de moda? Avui, que fa 24 anys que ens vam casar, comença el nostre particular compte enrere per celebrar, si tot va bé i si Déu (o qui sigui) vol, les nostres noces de plata just d'aquí un any.

Per arribar-hi ens farà falta, si fa o no fa, el mateix que hem necessitat per arribar fins aquí, que ens ha costat Déu i ajuda: amor? Sí, sempre que l'amor també inclogui les suficients dosis de comprensió, paciència, perdó, passió, alegria, resistència, cura, estima, compassió, somriures i llàgrimes... Què és sinó l'amor? Com es construeix sinó una vida en comú?

No sé vosaltres, nosaltres no ho sabem fer de cap altra manera i al capdavall cada parella ha de trobar i fer el seu camí, sempre que pagui la pena seguir fent camí junts, fent camí per la vida... I el nostre camí de moment segueix avançant, a vegades planant amb el vent a favor, a vegades amb alguna turbulència però sempre amb la voluntat d'avançar junts.

Fa 24 anys vam formalitzar un compromís i aquest és un compromís que es renova dia a dia, i és així, només així, que podrem arribar, d'aquí a un any, a celebrar les noces de plata. Comença el compte enrere i, com fins ara, la clau és merèixer sumar cada dia, que ja sabem que és així com s'empenyen els anys.

A dia d'avui, a un any vista, encara no sé com celebrarem les noces de plata; a vegades hi dono voltes i dibuixo escenaris de possibles celebracions, tot i que sé que al capdavall la millor celebració serà arribar-hi dia a dia, donant corda al pèndol que, com un metrònom, ens dóna vida i ritme.

Així que sí, seguirem gronxant-nos junts, descomptant segons, minuts, hores i dies a aquest any que cada dia es farà més petit, a aquest anhelat dia que cada dia tindrem més a prop...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada