dissabte, 30 de desembre del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb el vals amb "La Valse d'Amélie"


Aquests són els darrers minuts musicals de pel·lícula d'aquest 2017 i els tanquem amb un àngel, o quelcom semblant: Amélie!

Personatge curiós d'una pel·lícula icònica inicialment petita però que va acabar esdevenint un referent estètic i de relat. La pel·lícula no només atrapa per com Amélie intercedeix en la vida dels altres protagonistes sense que se n'adonin, també per la seva música, una banda sonora extraordinària composada pel músic francés Yann Tiersen (compositor de la també celebrada pel·lícula "Good Bye, Lenin!").

D'entre la banda sonora de "Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain", dirigida per Jean-Pierre Jeunet, autor també de la deliciosa i terrorífica "Delicatessen" i la fantàstica "La ciutat dels nens perduts", en destaca "La Valse d'Amélie", tant en versió d'orquestra com en versió piano, unes notes que, si heu vist la pel·lícula, ben segur us hi transportaran!

Acabem l'any amb la màgia d'Amélie, amb la seva aparent fragilitat i innocència i la certesa que, com ella, al final sempre hem d'acabar prenent decisions...





I la setmana vinent, els darrers minuts musicals de pel·lícula?...
No, la setmana vinent, l'any vinent, seran diferents els minuts musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada