dissabte, 15 de juliol del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "Bullitt"


Avui el vídeo més vist a YouTube, com vaig comentar ahir, és "See You Again", una cançó que Wiz Khalifa i Charlie Puth van fer en record i homenatge al desaparegut Paul Walker, conegut per la seva participació a la saga "Fast and Furious".

Són molts els actors que en determinades pel·lícules podem situar al davant d'un volant: Robert de Niro a Taxi Driver, Morgan Freeman a Passejant Miss Daisy, Kevin Costner a Un món perfecte, Ryan Gosling a Drive i, naturalment, tots els que han interpretat James Bond!

Però la iconografia cinematogràfica ha creat una imatge quasi indivisible entre el cotxe i l'actor amb Steve McQueen i el Ford Mustang GT-390 verd a la pel·lícula "Bullitt", fins al punt que el cotxe protagonista de la pel·lícula "Cars" pren el cognom de l'actor, Llamp McQueen, en un merescut homenatge. Per cert, el tercer lliurament d'aquesta saga (?), la pel·lícula "Cars 3", es va estrenar ahir!

Steve McQueen abans del Ford Mustang ja havia conduit, a la gran pantalla, un Porsche 911S a "Le Mans", però resulta inolvidable la imatge de l'actor al volant del clàssic Mustang; la marca americana fins i tot va reforçar aquesta imatge resuscitant Steve McQueen per l'anunci de l'esportiu Ford Puma!

Nosaltres, però, com sempre ens quedem amb l'original, amb l'Steve McQuenn original, el Ford Mustang original i la música original del músic i compositor argentí Lalo Schifrin, autor de la banda sonora de la pel·lícula "Bullitt"!





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada