dimarts, 7 de març del 2017

La malastrugança d'Aleix Vidal


No hi ha manera que Aleix Vidal pugui jugar una temporada sencera amb el Barça! Bé, quan dic jugar em refereixo a estar en disposició de fer-ho... ja m'enteneu!

La seva primera temporada va estar marcada per la sanció al Barça que, com a Arda Turan, li va impedir jugar fins després del tancament mercat d'hivern, a finals de gener de 2016, però aleshores va fer-ho poc i sense regularitat. Aleix Vidal, que teòricament va arribar al Barça per ser el relleu de Dani Alves al lateral dret, va veure com un reciclat Sergi Roberto li prenia la condició de titular en aquesta posició.

La segona temporada, aquesta present, va començar com va acabar la primera, o encara pitjor, jugant poc i essent reiteradament descartat a les convocatòries fins al punt d'esdevenir, pràcticament per tothom, carn del mercat d'hivern!

Les primeres eliminatòries de la Copa del Rei i un petit baix moment de forma de Sergi Roberto li van permetre disputar uns minuts que no va desaprofitar i poc a poc, des de la tardor, Aleix Vidal ha anat guanyant minuts, incidència en el joc i fins i tot ha marcat algun golet!

Ara que Aleix Vidal ja entrava en les rotacions, ara que ja havia aconseguit jugar amb certa regularitat, ara que es destacava per ser un bon assistent i que no patia en defensa més que Sergi Roberto, ara que semblava que finalment podia sentir-se un jugador important de la plantilla, ara que ja es veia, ja el vèiem, de titular en la final de la Copa del Rei ara una desafortunada entrada d'un jugador rival, no considerada ni tan sols falta, l'ha deixat fora de combat pel que queda de temporada!

Ara que Aleix Vidal aixecava el cap, li torcen el turmell! No sóc pocs els "Aleix Vidal" que corren pel món, superant adversitats, lluitant per ser-hi tot i tenir la sensació de, malgrat tot els esforços, no haver-hi acabat d'arribar!

Aleix Vidal és un obrer del futbol, un jugador que li costava fer-se un lloc al futbol professional fins que l'any 2011 va fitxar per l'Almeria, punt d'inflexió en la seva carrera, on va créixer com a futbolista per, passant pel Sevilla fent una molt bona temporada, arribar al Barça!

Aleix Vidal possiblement no és, ni serà mai una estrella del Barça, un jugador llegendari; és un molt bon futbolista que dóna amplitud, i qualitat, a la plantilla blaugrana, un clar exemple d'aquella "classe mitja" de futbolistes tan necessaris com els propis cracs!

Aleix Vidal no serà una estrella però sí pot ser considerat un exemple de perseverança, doncs ni tan sols en el pou de l'ostracisme ha llençat la tovallola i ell ha seguit no només creient en ell mateix com a futbolista, sinó en les seves capacitats i possibilitats dins l'equip, fins acabar convencent un escèptic Luis Enrique.

Per si no n'havia tingut prou ara Aleix Vidal ha d'afrontar una nova dificultat al Barça, superar una greu lesió que el mantindrà fora de l'equip durant tants mesos com li queden a la temporada; ara a Aleix Vidal només li resta recuperar-se bé de la lesió per tornar a afrontar el repte, la temporada vinent, de ser el jugador que tots, i sobretot ell mateix, espera ser al Barça!

Tan de bo la tercera sigui la vençuda, la temporada que Aleix Vidal podrà disputar sencera, de principi a fi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada