dissabte, 25 de febrer del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "Singin' in the Rain"


La simple presència del fanal a l'escena ja és premonitòria i quan Sebastian Wilder (Ryan Goslin) la volteja la sospita s'esdevé evidència i resulta impossible no recordar el fanal en el que Don Lockwood (Gene Kelly) voltava, xop, tot cantant sota la pluja!

Aquest és tan sols un dels molts homenatges que "La la land" fa al món del cinema en general, i els musicals en particular...


La La Land - Movie References from Sara Preciado on Vimeo.

I naturalment la pel·lícula espera ser homenatjada a la gala dels Oscars d'enguany, que afronta amb 14 nominacions! Veurem quantes estàtues s'endú "La la land"!

Als qui en sou fans incondicionals, i per si us serveix de consol, podem recordar que "Cantant sota la pluja" no en va guanyar cap i ni tan sols va ser nominada a millor pel·lícula; sí va rebre una nominació a millor banda sonora (Lennie Hayton) i a millor actriu de repartiment (Jean Hagen).

Però la glòria dels Oscars no ho és tot, i la pel·lícula, i en especial la cançó i l'escena de Gene Kelly cantant sota la pluja han esdevingut icòniques, referència imprescindible del cinema en general, i els musicals en particular...





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada