dissabte, 9 de juliol del 2016

Minuts Musicals retrobats amb Pixies i "Here Comes Your Man"


Hi ha grups que han tornat tantes vegades que hom dubta que realment, en alguna ocasió, hagin marxat! El que a casa nostra passa amb Sopa de Cabra a nivell internacional passa amb els grans i imprescindibles Pixies!

El grup de rock alternatiu format el 1986 a Boston és imprescindible tan per la seva música, com per la seva gran influència en el món de la música, la més destacada i notable els Nirvana de Kurt Cobain i el "grunge".

Amb cinc discs publicats entre finals dels vuitanta i principis dels noranta del segle passat Pixies en va fer prou per deixar empremta en el món de la música, tot i no gaudir d'èxits massius ni grans premis, però ni falta que els feia!

Liderats sempre per Black Francis el 2014 Pixies van publicar un nou disc i ara n'han anunciat un altre que es publicarà a finals de setembre d'aquest mateix any, i el 20 de novembre actuaran de nou a Barcelona.

Són moltes les cançons que podríem recuperar dels Pixies, potser la més pop i de les més tranquil·les és "Here Comes Your Man", que té un videoclip que, com a ells, us deixarà amb la boca oberta!





I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada