divendres, 1 d’abril del 2016

El vídeo de la setmana: Tandem


"Una pareja de jóvenes se encuentra en una dura situación económica a causa del boom inmobiliario. Ya no disponen de ingresos ni encuentran trabajo y las deudas están ahogándolos. Su amor y esperanza es lo único que los mantiene unidos, pero ¿será suficiente?"

Aquesta és la sinopsis del vídeo d'aquesta setmana, Tandem, un curtmetratge produït i dirigit per Leandro Alastuey i protagonitzat per Zaida Fornieles i Juan Frendsa que participa al VI Festival Iberoamericano de Cortometrajes ABC.es (FIBABC).

Del curtmetratge us agradarà la història, tristament costumista en els nostres dies, viu retrat de la realitat que viuen els joves, de les dificultats d'emancipar-se i construir un projecte de vida junts. Però del curtmetratge m'agradaria que paréssiu atenció a la música, que per moments tan sols és de fons, un fil de música que acompanya l'acció, per moments avança fins al primer pla.per embolcallar-la...

Que perquè us demano que pareu l'orella a la música? L'autor de la música és en Pau Canyigueral, un jove compositor i músic que també s'esforça i pedala de valent per fer avançar el seu tàndem particular... Bona feina Pau!

(si no visualitzeu bé el vídeo, cliqueu aquí per veure'l)




Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada