dissabte, 28 de novembre del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "Little Talks"


Ben combinats els contrastos en la música poden funcionar molt bé!
Pixies, abans que Kurt Cobain i Nirvana inundessin la música de grunge amb "Smells Like Teen Spirit", ja havien experimentat amb èxit la combinació d'un so contundent amb passatges melòdics.

La cançó d'avui també amaga un contrast però en aquest cas és entre la música i la lletra, doncs el color de la música no és exactament el mateix que el color de la lletra.

"Little Talks" va ser la targeta de presentació del grup islandès Of Monsters and Men, senzill promocional del seu primer disc, "My Head Is an Animal", editat l'any 2012. La cançó, molt present a les radiofórmules, ben segur l'heu escoltat en alguna ocasió i la seva música, alegre i animada, convida al bon rotllo i a l'optimisme.

Paradoxalment, però, la seva lletra és més aviat inquietant i fosca, com si la música anés per un costat, i la lletra per un altre. Potser és per això que la versió acústica que la cantant Julia Sheer , enèsim fenomen musical nascut a YouTube, fent duet amb Jon D apropa la lletra i la música a un mateix color trist i melancòlic.

Cromatismes a banda les dues cançons, l'original i la versió, llisquen molt bé, una per dies assolellats, l'altre per a dies de pluja...





També podeu escoltar aquestes versions (tot i que no totes!) en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent uns minuts musicals de versions amb una de les eternes preguntes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada