dimarts, 15 de setembre del 2015

Marea rosa

I de nou Girona es tenyirà de rosa! Foto: Cursa de la Dona 2014
Aquest estiu un dels darrers dimarts del mes de juliol em va sobtar veure, al vespre, l'aparcament del Pavelló Municipal de Fontajau de Girona ple, sobretot perquè el pavelló era tancat i no em va semblar veure que a prop es fes cap activitat. Quelcom se m'escapava, però no hi vaig donar més importància.

Un altre dimarts, aquest del mes d'agost, l'escena es va repetir: també dimarts, també al vespre, i també el mateix interrogant: què passava? Novament quelcom se m'escapava, doncs encara em resultava més inusual que un dimarts d'agost al vespre l'aparcament del costat del pavelló fos ple!

El primer dimarts de setembre al vespre circulant amb cotxe pel Pont de Fontajau vaig veure una mena de marea rosa, un nombrós grup de dones que corrien en direcció al pavelló, dones que vestien majoritàriament de color rosa i que corrien en un envejable, i encomanadís, ambient festiu!

La veritat és que feia goig de veure tota aquella pila i fila de dones corrents, tenyint de rosa el Pont de Fontajau! Travessat el pont vaig passar pel costat de l'aparcament del Pavelló de Fontajau, que novament era ple com un ou... Heus ací el que se m'escapava: era ple pels cotxes d'aquelles dones que havia vist segons abans corrents pel pont, dones que dimarts rere dimarts s'han estat entrenant per una cursa en el que menys importa serà el temps que faran!

Aquest proper diumenge 20 de setembre es celebrarà a Girona la 2a Cursa de la Dona, organitzada per la botiga Esports Parra, l’Ajuntament de Girona i l’Atletisme Girona, cursa popular, i exclusivament femenina: només hi poden participar dones. Els beneficis de la cursa aniran destinats al Grup Iris, Associació Empordaneses Afectades de Càncer de Mama.

La causa és noble, l'activitat saludable i l'ambient serà, com va ser-ho també en la primera edició, molt festiu! Enguany es preveu que hi participin unes 2.500 dones, una marea rosa que inundarà, per unes hores, els carrers de Girona!

Per un dia seria dona només per la possibilitat i l'oportunitat de participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada