divendres, 3 de juliol del 2015

El vídeo de la setmana: "Tu mirá"


La relació epistolar més extensa, densa i intensa que he mantingut mai ha estat, és, la que fa 22 anys que mantinc amb la Sira.

Naturalment els primers anys de relació són els més prolífics, doncs molt abans d'escriure un bloc jo em dedicava, sobretot, a escriure cartes!

Els primers temps el remitent de les meves cartes era un títol o fragment d'una cançó, acompanyat del cantant o grup... Anys més tard vaig recopilar les cançons dels remitents de les cartes que havia enviat a la Sira i les vaig gravar en 5 cintes de casset (de les de 90 minuts), unes 115 cançons!

Aquestes cançons formen part, d'una o altra manera, de la nostra particular banda sonora com a parella, però en aquesta recopilació hi ha cançons importants de la nostra vida de i en parella que no hi són!

Una d'elles és "Tu mirá" de Lole y Manuel, una cançó que la Sira escoltava i que recordo que en cantàvem junts la tornada... Per cert, Manuel Molina va morir víctima d'un càncer, del que es va negar a rebre tractament, el passat 19 de maig.

Avui que fa 22 anys que amb la Sira fem camí junts vull recordar precisament aquesta bonica cançó de mirades que maten d'amor... i desamor!



Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada