dilluns, 15 de juny del 2015

Possessió

Instants abans de prendre possessió com a regidor de Sarrià de Ter.
Tinc en possessió la credencial, expedida per la Junta Electoral de Zona de Girona, que m'acredita com a regidor de l'Ajuntament de Sarrià de Ter fruit dels resultats de les eleccions municipals del passat 24 de maig de 2015.

Aquest dissabte, acreditació en mà, vaig prendre possessió com a regidor després de prometre el càrrec.

Dies abans vaig lliurar a la secretaria de l'ajuntament el registre d'interessos de béns patrimonials, on es detallen les meves possessions (patrimoni immobiliari, comptes bancaris, vehicles...).

Malgrat sembli el contrari, el que es diu tenir, tenir en possessió, com a regidor no tinc massa res!


Els càrrecs electes som servidors públics i en general el que més tenim són ganes i voluntat de servei públic, de dedicar part del nostre temps a gestionar i governar allò comú sempre en pro dels interessos col·lectius, mai en favor d'interessos particulars, i menys encara en favor dels nostres propis interessos!

Una cosa és sentir-se privilegiat per ser regidor, en el sentit que és un honor, una altra creure's que ser regidor és un privilegi i, encara pitjor, que dóna privilegis! És evident que, malgrat els anys que ja portem de democràcia, molts encara no ho han entès això...

Més que tenir un càrrec un regidor, amb independència de si és al govern o a l'oposició, té una responsabilitat!

Ser regidor no és un càrrec que es té, sinó una responsabilitat que s'exerceix. Així ho he entès aquests darrers dotze anys, així ho seguiré fent els propers quatre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada