dissabte, 2 de maig del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "We Are Never Ever Getting Back Together"


Hi ha cantants, també grups musicals, que semblen productes fets, manufacturats, per la indústria discogràfica, i d'altres que semblen fets a sí mateixos, tot i que a vegades costa distingir les fronteres entre uns i altres, si és que entre uns i altres hi ha fronteres...

No sé si la cantant nord-americana Taylor Swift forma part d'aquest primer grup, però ho sembla, com sembla que Noah Grthrie formi part del segon...

Taylor Swift ja té, malgrat la seva joventut, molta trajectòria, amb nombrosos èxits, en el món de la música, una carrera musical, també d'actriu, d'abast internacional, planetari, forjada amb temes country i abraçant finalment el pop.

Noah Guthrie, per la seva banda, ha forjat la seva carrera musical a base de "covers", versions, publicats a YouTube, assolint èxits com la versió  tenyida de blues de "Sexy and I Know It", que li va donar l'empenta necessària per forjar-se, a partir d'aquí, la seva pròpia carrera musical.

"We Are Never Ever Getting Back Together"és un dels grans èxits de Tylor Swift, una cançó que parla d'una ruptura amorosa just en aquell punt que ja no té, ni hi ha, retorn possible: mai més tornarem a estar junts!

No sé si Taylor Swift i Noah Guthrie mai tornaran a estar junts perquè ignoro si mai ho han estat, de junts, però el cert és que aquesta cançó els uneix. Publicada per Swift a mitjans d'agost de 2012 a mitjans de setembre del mateix anys Guthrie ja publicava a YouTube la seva versió, guitarra en mà, i amb la seva característica veu aguda per moments, mig trencada per altres, en una fantàstica versió acústica.

La versió s'ho val, l'original s'ho mereix! Ambdues cançons són la mateixa, però sonen ben diferent! Aquesta és la gràcia de les versions!

Gaudiu-les!





També podeu escoltar aquestes versions* en aquesta llista de reproducció de Spotify!



 I la setmana vinent, un clàssic de Simon and Garfunkel!

* Mesos enrere Taylor Swift va decidir retirar tota la seva música de Spotify, també el tema "We Are Never Ever Getting Back Together", pel que aquesta cançó no està disponible en aquest servei de música en "streaming".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada