divendres, 29 de maig del 2015

El vídeo de la setmana: perquè sóc un home!


Dies enrere, esmorzant amb companys de feina, no discutíem sobre la condició humana en general, sinó sobre la condició d'home en particular. Això de ser home, moltes vegades, és més difícil del què sembla!

El clixé de dona perfecta les pròpies dones s'encarreguen de fa temps de minar-lo parlant de la dona real, però no estic massa segur que els homes reals estiguem encara prou ben representats a nivell publicitari, per exemple.

Ser un home avui, com ser una dona, no és exactament igual que fa 40 anys o més; avui la societat en general, també nosaltres mateixos, ens exigim, ens permetem i ens censurem coses diferents! Com la feminitat, la masculinitat també és diversa, tot i que no sempre prou ben reconeguda per tothom!

Pensava en tot això quan, després de rebre i inscriure'm a la jornada Ted x GironaWomen vaig topar amb el vídeo d'aquesta setmana, amb aquest vídeo:



Hem passat, afortunadament, del "no ploris, que ets un home!" al "no la piquis, que ets un home!" Ja sabem, però, que els homes que maltracten a les dones més que homes són covards...

Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada