divendres, 10 d’abril del 2015

El vídeo de la setmana: i del teu cos, què canviaries?


Si poguessis canviar una sola part del teu cos, quina canviaries?

Aquesta és la pregunta i la resposta la donen uns quants adults, primer, i uns quants infants després...

Més enllà de les respostes que apareixen al vídeo, que hom pot entendre que potser estan preparades o editades, més enllà del missatge que el propi vídeo, amb més o menys encert i fortuna, vulgui fer-nos arribar, la pregunta dispara contra una de les nostres debilitats: la inseguretat que ens genera alguna part del nostre cos!

Com Aquil·les amb el seu taló, tots tenim alguna part del nostre cos que (sembla) ens fa vulnerables. Però la pregunta rebota després sobre una de les nostres fortaleses: acceptar-nos tal com som.

Si jo hagués de respondre aquesta pregunta tinc força clar què respondria, tot i que possiblement no seria la mateixa resposta a totes les edats, etapes o moments de la meva vida.

El nostre cos creix amb nosaltres i, al llarg de la nostra vida, i amb el nostre estil de vida, es va transformant...  Aquí, però, no és tan important la resposta en sí, sinó els motius que la generen, i en aquesta qüestió moltes vegades el nostre cos hi té té poc a veure... No és tan el cos en sí, sinó la pròpia percepció, la seva projecció i sobretot la relació que estableix amb els cànons estètics del moment.

I vosaltres, si poguéssiu canviar una sola part del vostre cos, quina canviareu? 

No cal que em respongueu a mi, us podeu respondre a vosaltres mateixos!



Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada