divendres, 6 de març del 2015

El vídeo de la setmana: Patricia Arquette i la igualtat


A dos dies de la commemoració del 8 de marçDia Internacional de les Dones, seria imperdonable que aquesta secció, el vídeo de la setmana, obviés no només la data, sinó sobretot la reivindicació!

La de la igualtat és una lluita que ve de lluny i és i ha estat una lluita sobretot de les dones!



La presa de consciència és el primer pas; el segon, la lluita!



I amb la lluita s'han assolit fites, i amb les fites, s'han demostrat resultats. la igualtat la impulsen les dones, però ens beneficia a tots, dones i homes!



Però caurem en l'error si ens pensem que tot el camí recorregut és tot el que calia fer! La desigualtat per motiu de gènere és encara molt present, d'una manera més o menys visible, més o menys evident, més o menys manifesta i reconeguda!

La desigualtat és fins i tot present allà on sembla que els somnis es fan realitat, a Hollywood! Patricia Arquette no va desaprofitar l'oportunitat dels Oscar per, al final del seu discurs, deixar clar que la lluita per a la igualtat és encara una lluita dels nostres dies, del nostre temps!

I és aquest, de fet, el vídeo que avui volia destacar, el del breu, però incisiu discurs de Patricia Arquette a la gala dels Oscar d'enguany!



La lluita per a la igualtat ha estat sobretot femenina, però el camí vers la igualtat l'hem de fer junts homes i dones, doncs som tots els qui hi guanyem!

Bon i igualitari divendres!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada