dijous, 20 de març del 2014

Parlant del Mobile World Congress'14 amb Guillem Alsina al Sarrià de Ter en Xarxa!

Amb en Guillem Alsina parlant del MWC'14 a Ràdio Sarrià.
El passat divendres 7 de març de 2014, la setmana posterior al Mobile World Congress (MWC) 2014, vaig convidar al bon amic Guillem Alsina, fundador i editor del portal El Mur Tecnològic, al programa Sarrià de Ter en Xarxa, un espai de noves tecnologies de Ràdio Sarrià.

En Guillem Alsina, que va assistir un any més al Congrés Mundial de la Mobilitat (o de la tecnologia mòbil), ens va explicar la seva vivència com a periodista en la cobertura d'aquest gran esdeveniment, a banda de compartir amb nosaltres les tendències del MWC'14 i destacar-nos alguna de les novetats en el programa monogràfic que vam dedicar al MWC'14!

A banda d'escoltar el programa també podeu consultar-ne els continguts!





Sarrià de Ter en Xarxa és un espai bimensual de Ràdio Sarrià que s'emet el 1r i el 3r divendres de cada mes; aquest proper divendres, 21 de març de 2014, hi haurà un nou programa amb tots aquest continguts!
  • Tema del dia: Rellotge intel·ligent vs polsera intel·ligent
  • La novetat: Blackphone, el telèfon de la privacitat?
  • La llista de Qpertin: 3 aplicacions educatives infantils
  • El bloc: Comsultor 2.0
L'espai Sarrià de Ter en Xarxa, d'una mitja hora de durada, manté també en aquesta segona temporada les 4 seccions habituals:


El programa Sarrià de Ter en Xarxa té per objectiu apropar internet, les noves tecnologies i les xarxes socials a l'audiència de Ràdio Sarrià i fer-ho d’una manera el màxim de senzilla i planera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada