dijous, 14 de novembre del 2013

+fruitaverdura 3.0 i molt més al proper #SarriadeTer en Xarxa!

Amb la Yolanda Hernández parlant dels projectes de Qpertin. Foto: Ràdio Sarrià
Aquest proper divendres, dia 15 de novembre de 2013, a l'espai Sarrià de Ter en Xarxa de Ràdio Sarrià coneixerem un xic més el projecte "+fruitaverdura 3.0" de Qpertin, cultura interactiva.

Aquest projecte, premiat amb una de les Beques Educar Menjant de la Fundació Jaume Casademont, té per objectiu el foment d'una alimentació saludable entre els escolars a partir d'una sèrie d'activitats en què la tecnologia (codis QR) hi tenen un paper important.

Ens acompanyarà la Yolanda Hernàndez, cofundadora i CEO de Qpertin, que ens explicarà aquest projecte que s'està desenvolupant en tres escoles de la ciutat de Girona.

El proper programa, però, comptarà amb més continguts! També parlarem de la cerca semàntica de Google, Qpertin ens recomanarà, en la seva secció "La llista de Qpertin3 aplicacions sobre ciències i com sempre al final del programa us recomanarem un bloc!

El d'aquest divendres serà ja el quart programa de la 2a temporada; en programes anteriors hem parlart, entre d'altres temes, dels Premis Blogs Catalunya 2013, dels rellotges intel·ligents, d'una targeta que emmagatzema contrasenyes o de la gratuïtat (o no) d'internet!

Tots els continguts del programa els podeu trobar i consultar al bloc, a SlideShare (presentacions) i a Mixcloud (gravacions dels programes) i també als perfils de Twitter i Facebook, on a més hi trobareu altres informacions sobre noves tecnologies d'altres fons d'informació.

Sarrià de Ter en Xarxa vol apropar internet i les noves tecnologies al públic en general i als oients de Ràdio Sarrià en particular. Procuro fer-ho d’una manera el màxim de senzilla i planera, doncs no sóc ni expert ni professional; sóc curiós i inquiet i afronto el programa de ràdio i el bloc des de la més absoluta condició amateur!

Sarrià de Ter en Xarxa s'emet cada 1r i 3r divendres de mes a quarts d'11 del matí per Ràdio Sarrià!

Escolteu aquí el darrer programa!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada