dilluns, 19 de novembre del 2012

10 motius per votar el @PSCComGironines a les #eleccions del #25n2012


Molts votants socialistes aquests dies m'expressen les dificultats que tenen, que senten, per decidir-se a votar, com ho han fet quasi sempre, habitualment, al PSC en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya.

La majoria em diuen que tenen molts motius per no votar el PSC:
  • el PSOE
  • l'allunyament i/o tebiesa vers el dret a decidir
  • la grisor que desprèn el partit
  • la manca de renovació
  • la defenestració de militants històrics
  • ...
La Marina Geli l'altre dia, al míting central de Girona, em va fer pensar que no només hem de pensar amb els motius per no votar el PSC, que són aquests i segurament molts altres, sinó que també hem de pensar si encara tenim algun motiu, ni que sigui un, que mínimament ens convenci per a votar el PSC.

Ella ens en va oferir 10, aquests 10!
  1. Per escoltar al poble de Catalunya i garantir el dret a decidir.
  2. Per haver après a construir Catalunya des de baix, des del municipalisme, durant més de 30 anys amb grans mestres com Joaquim Nadal. Per lluitar per la cohesió social.
  3. Per haver reconegut la nostra responsabilitat en el poc impuls en les garanties d'habitatge. Ara sí, ens comprometem amb un habitatge digne per a tothom.
  4. Per haver liderat el sistema sanitari públic, des d'Ernest Lluch. Impulsarem, amb equitat i qualitat, el sector salut amb el nou Campus Trueta, juntament al sistema sanitari gironí.
  5. Per la memòria de Josep Pallach, Marta Mata i Maria Aurèlia Campany. L'educació serà la prioritat des de l'escola bressol fins a la universitat, i la cultura, com un motor del canvi de model productiu.
  6. Per refer el pacte entre classes mitjanes i populars, amb una fiscalitat justa.
  7. Per convertir Girona en un mirall de territori equilibrat, reconciliada amb el món rural, i respectuós al paisatge, de societat sostenible i d'economia verda.
  8. Per ser fidels als nostres europeistes, Lluis Maria de Puig, Carmel Rosa i Antònia Adroher, convertirem Girona en el líder de l'Euroregió Pirineus-Mediterrani.
  9. Per haver contribuït al progrés, des de Girona Activa per un model d'economia productiva diversificat: agroalimentari, industria, cultura, serveis de valor afegit, turisme i comerç...
  10. Per acceptar que cal aprofundir en la democràcia, impulsarem la Llei Electoral amb llistes obertes, vot als 16 anys, consultes periòdiques i transparència i rendiment de comptes en les polítiques.
A mi no calia que em convencés, jo el vot ja fa dies que el tinc decidit... però potser a algú de vosaltres algun d'aquests motius us acaba de convèncer... o no!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada