dilluns, 8 d’octubre del 2012

Dalt l'escenari dels Premis Blocs Catalunya 2012! #PBC12

Amb Anna Sunyer després de rebre, de mans de Pere Condom, el Premi Bloc Catalunya pel bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa. Foto: Miquel Duran
Divendres vaig tenir una alegria! He dit alegria?... Alegria és poc! Un "subidón"!

Aquest divendres assitia, acompanyat d'Anna Sunyer, presidenta de Plataforma Educativa, a la gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2012.

Hi vam anar representant El Bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa, finalista d'una de les categories dels premis. I sí, vam rebre el Premi Bloc Catalunya 2012 de la categoria de sostenibilitat i medi ambient (professionals/corporatius)!

Aquest premi em satisfà molt! Aquest premi és el reconeixement a la tasca que fa el departament de Responsabilitat Social de l'entitat, promovent bones pràctiques mediambientals en centres i serveis educatius. I serà un estimul per als centres, programes i serveis del conjunt d'entitats de Plataforma Educativa, que al cap i a la fi són els que donen un valor mediambiental i de sostenibilitat als seus projectes educatius, al seu dia a dia!

De la gala dels premis, telegràficament destacar:
  • El discurs de Trina Milan, presidenta d'Stic.cat, proposant la creació d'una "Acadèmia Catalana d'Internet"
  • El merescut premi pel bloc de La Fageda
  • L'alegria pel premi a la Xarxa d'Innovació Pública! Mesos enrere es va presentar a Girona!
  • Que va ser una llàstima que molts blocaires premiats no recollissin el premi
  • Que de tan satisfet com estava pel premi, no vaig trobar a faltar no poder tastar el sopar, més enllà de quatre avellanes!
  • Que assistir-hi sempre és un premi: "desvirtualitzes" perfils, retrobes gent i et trobes gent que ni t'ho pensaves, que serien allà!
Per acabar donar les gràcies a l'organització per la convocatòria, a la gent que va votar el Bloc de Medi Ambient pel suport i al jurat per l'empenta definitiva cap al premi!

Ah, i enhorabona a la resta de premiats! Aquesta és la collita dels Premis Blocs 2012!

... que "guai" ser a l'altre costat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada