dimecres, 11 de juliol del 2012

#Teaming, no només per a empreses, també per a grups!

Les 3 vegades que he escoltat "l'speech" de Jil van Eyle sobre Teaming he rigut molt! 

En les tres ha explicat el mateix, però com que la seva història és real i, sobretot, autèntica, escoltar-lo relatar, amb el seu català tirant a "cruyff", la seva història, que neix amb el naixament de la seva filla Mònica, afectada d per hidrocefalia, on hi apareixen personatges com Frank Rijkaard, Shakira i, el millor de tots, el jardiner d'ambdós!

Teaming, una idea simple i senzilla, però molt potent alhora (és un sistema de micromecenatge en el què cada persona aporta 1 euro al mes) estava pensat fins ara només per a empreses, en què voluntàriament les persones treballadores aportaven 1 € de la seva nòmina.

Però ara grups de persones també poden participar del Teaming, organitzar-se, recaptar diners i destinar-los a projectes socials que ells mateixos decideixen!

Teaming em va sorprendre, ara fa aproximadament un any, al TEDxGirona 2011, i Jil van Eyle em va agradar molt, sobretot per la proximitat del format, al Ticket Day de finals de maig d'enguany i em va acabar de convèncer, finalment, al Fòrum Impulsa de la setmana passada... 


Ja ho tinc decidit: aquest 2012, d'alguna o altra manera, m'hi poso!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada