divendres, 27 d’abril del 2012

Si #Guardiola es queda, si Guardiola marxa...

Passada la particular Setmana Tràgica del Barça resten obertes, encara, dues qüestions, comptant que, tot i que matemàticament seria possible, el títol de Lliga és avui poc més que una quimera: la renovació, o no, de Guardiola (1) i la possibilitat d'aixecar el títol de la Copa del Rei (2).

I el més candent i incert és, aquests dies, el futur de Guardiola...

Si Guardiola es queda genial! Ell com ningú coneix les interioritats del club i del vestidor, ell com ningú coneix les debilitats i fortaleses de l'equip, de cada jugador... Ell com ningú sap copsar l'estat d'ànim de l'afició, de la culerada, les seves ànsies, patiments, alegries... Si Guardiola es queda sabrà administrar la medicina que club, vestidor i aficionats necessitem per a seguir gaudint de bon joc, de competitivitat i, ben segur, de títols!
Si Guardiola es queda, genial!

Si Guardiola marxa, moltes gràcies i bona sort! Si Guardiola marxa, si en Pep decideix no renovar... tampoc s'acaba el món... com a molt un cicle! Un cicle brillant, això sí, el què més!
Si la decisió és seva caldrà respectar-li, primer, i agrair-li les fantàstiques 4 temporades que ens ha donat, les millors de la història! Si ell creu que, bé pel club (directiva), bé pel vestidor, bé pel seu cicle vital i personal no ha de seguir ni el club, ni el vestidor ni la culerada hem de caure en la desolació!
Em sabrà greu si no renova, però ho entendré i li respectaré: cap retret, res de que ens deixa tirats, res que ens en deu una, res de res... Marxarà ell i en vindrà un altre, i qui vingui, sobre el llegat d'en Pep, que construeixi un nou equip que ens segueixi fent gaudir de bon joc, de competivitat i, ben segur, també de títols!
Si Guardiola marxa, moltes gràcies i bona sort!


La decisió és seva... com cantaven The ClashShould I Stay or Should I Go

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada