divendres, 20 d’abril del 2012

#Llibres, #roses i #solidaritat pel #SantJordi 2012!



Sense voluntat de prendre protagonisme al llibre i a la rosa, ans al contrari, la diada de Sant Jordi d'enguany pot ser, també, una diada solidària!

Recomanacions de llibres, activitats d'entitats socials en favor de múltiples causes, venda de roses... Aquestes són algunes propostes que entitats socials i del tercer sector fan per a tenyir de solidaritat la diada i setmana de Sant Jordi!

Sota el lema "Alter Sant Jordi" la Coordinadora d'ONG Solidàries de Girona recull una sèrie de lectures compromeses i accions solidàries.

Qui també fa propostes de lectures, en aquesta ocasió lectures per la Pau, és l'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau).

D'altra banda Xarxanet.org té al seu web també un espai especial de Sant Jordi amb més d'una vintena de recomanacions i activitats d'entitats socials de Catalunya per Sant Jordi. I ECAS també fa recull de les activitats que faran algunes de les entitats que en formen part.

A Plataforma Educativa aquest Sant Jordi tenim llibre i roses!

Del llibre ja us en vaig parlar dies enrere...Les roses, enguany de bijuteria i fetes per a l'ocasió per la Fundació Astres, les podreu trobar el dilluns 23 d'abril de 2012, diada de Sant Jordi, a les paradetes que tindran alguns serveis de l'entitat a Girona i a Santa Coloma de Farners!

Llibres, roses, presentacions, xerrades, activitats... i també molta solidaritat per Sant Jordi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada