dijous, 1 de març del 2012

A 10 punts, no s'hi valen excuses!



Va dir Guardiola l'altre dia: "Tinc la sensació que no guanyarem la Lliga"... I molts van interpretar aquestes paraules com si en realitat estigués dient: "tinc la sensació que no ens deixaran (els àrbitres) guanyar la lliga".

No m'agradaria que el barcelonisme, la culerada, tornés al mur de les lamentacions amb reiterades queixes sobre els arbritatges, sobre les decisions de la justícia (?) esportiva, sobre l'estat de la gespa dels camps rivals...

La realitat és molt tossuda i, a la Lliga, diu que el Real Madrid té 10 punts més que el Barça. El Madrid és líder destacat per mèrits propis, també per demèrits dels seus rivals, entre ells, el Barça: el real Madrid ha estat el més regular, molt més que el Barça, que pateix més del què patia abans en els partits fora de casa, tot i que diumenge passat va trobar, de nou en Messi i Valdés, el camí de la victòria.

La Lliga no està perduda, però les dinàmiques de Barça i Madrid han de canviar molt per girar la truita. Penso que Guardiola va dir el què va dir per treure pressió al vestidor, per dir que l'objectiu no és, ara per ara, guanyar la Lliga, sinó guanyar tots els partits.

I sap Guardiola que la diferència, avui per avui, entre el Real Madrid i el Barça és que els blancs no necessiten guanyar el Barça per aixecar el títol de Lliga... I que el Barça no en fa prou en guanyar el real Madrid per pispar-li el primer lloc al torneig de la regularitat.

A 10 punts del Real Madrid no s'hi valen excuses... la resposta és dins el vestidor, la solució també...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada