dimecres, 14 de desembre del 2011

Partit referent, sobirà i reformista. Jo, amb @angelrosdomingo #denouPSC #CongresPSC


Aquesta setmana he signat el manifest de suport a la candidatura d'Àngel Ros al 12è Congrés del PSC. El manifest està molt bé, però a mi m'agraden molt més aquestes tres petites idees concentrades, 3 idees força:

1. PARTIT REFERENT

El NOU PSC ha de convertir-se en el partit referent de tota la societat civil que ens ha abandonat en les últimes eleccions. La referència l’aconseguirem amb un missatge que tingui horitzó estratègic i confiança.

2. PARTIT SOBIRÀ

El NOU PSC serà conscient en totes les seves actuacions a Catalunya, Espanya i Europa que a qui ha de retre compte és als catalans i catalanes i per això, sense oblidar els nostres valors d’esquerra que ens uneixen fraternalment als companys socialistes espanyols, serem conseqüents en cadascuna de les nostres negociacions i votacions.

3. PARTIT REFORMISTA

El NOU PSC, malgrat està a l’oposició, serà el partit defensor de les reformes necessàries per implementar les bases del nou model econòmic. Ho farà de forma responsable, sense oblidar en cap moment que la cohesió, la justícia social i la igualtat d’oportunitats són la base de les nostres polítiques. Reformar sí. Retallar no.

I és que, com dies enrere publicava a Twitter:

Pel  Angel Ros (o Elena)  que Pere Navarro!     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada