divendres, 9 de desembre del 2011

#Incorpora, d'anda i tornada... amb l'Eugènia!

Segurament us sona aquest anunci del programa Incorpora...



I també la seva rèplica!



Així expliquen aquesta petita història a la pàgina web de l'Obra Social "la Caixa":

"L'Eugènia Borderias és una dels milers de persones que ha viscut una història de superació, gràcies al programa Incorpora de "la Caixa". Per això, hem volgut comptar amb ella com a protagonista de la nostra campanya, ja que amb el seu testimoniatge ens ajuda a explicar el que significa per a les persones en risc d'exclusió tenir la seva oportunitat. La campanya consta de dues peces, i en ambdues empresari i beneficiari dialoguen sobre l'important que ha estat para tots dos haver-se trobat en aquest camí d'inserció laboral i solidaritat.
Eugènia és una de les beneficiàries del programa i avui treballa a l'Escola Parroquial IPSE exercint d'auxiliar administrativa".

Tan real com la vida mateixa!
I és que aquestes són històries reals que, més enllà d'un anunci, amaguen tota una vida de lluita, superació!.

L'Eugènia és real, tan real com tu i jo; vull dir que no és un personatge, és una persona... Així s'explicava dies enrere en una entrevista al Periódico de Catalunya: "Vull ser lliure i fer la meva vida!"

I si no la voleu veure en un anunci a l'Eugènia podeu veure-la en aquest reportatge...

Històries de vida, històries reals... testimonis que posen veu i cara a tantes altres històries de persones amb discapacitat que cada dia procuren esgarrapen un xic més d'autonomia, a vegades tan sols un xic més de dignitat!

Enhorabona Eugènia! Moltes gràcies Eugènia!

I gràcies i enhorabona també a tu Fernando, per ser una més de les moltes persones que donen oportunitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada