divendres, 9 de setembre del 2011

Dijous paella? No, dijous pop, @ElsPulpoPop, i divendres sopa, #SopadeCabra!

Ultimant els últims detalls
Pulpopop ultimant els detalls de la portada del primer disc!. Foto: Pulpògraf
Quan tu hi vas, jo en torno! Cantava fa anys la Chenoa "Cuando tu vas, yo vuelvo de allí!"... i quelcom semblant podrien cantar els Sopa de Cabra als Pulpopop: quan el "jove duet pop" de la vora del Ter hi van (ahir van presentar el seu primer disc, que ja vam poder comprar a Olot!) els "vells rockers" gironins avui tornen als escenaris!

I jo, que ahir em vaig sentir un privilegiat, dels primers de tenir a les mans el nou i primer disc de Pulpopop, un grup que no para de sorprendre, avui seré un dels milers de privilegiats que podré veure el primer concert del retorn de Sopa de Cabra als escenaris i qui sap si quelcom més!

No tots els concerts tindran el mateix repertori, però la base seran aquestes 25 cançons, les 25 cançons preferides del prop de 40 que el grup ha preparat per aquesta gira de concerts. I segons publicava dies enrere Enderrock, sembla que la primera cançó del repertori del primer concert serà "El boig de la ciutat" i que possiblement la darrera, "Podré tornar enrere"...

Ahir Pulpopop i avui Sopa de Cabra... amb tanta música (i quina música!) quedaré ben tip!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada