dimecres, 4 de maig del 2011

“El nostre propòsit és fer un salt endavant”. @elpunt m'entrevista com a alcaldable a #SarriadeTer

Captura de l'entrevista publicada a l'edició en paper

Aquesta és l'entrevista que em va fer dies enrere el diari El Punt com a candidat a l'alcaldia a Sarrià de Ter i que va publicar el passat dissabte 30 d'abril.

ROGER CASERO  CAP DE LLISTA DEL PSC-PM PER SARRIÀ DE TER
 

El nostre propòsit és fer un salt endavant

 

Li fa la sensació que en temes importants s'han malbaratat quatre anys de govern


Es presenta per segon cop com a cap de llista del PSC amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia que va perdre la formació el 2007. Del 2003 al 2007 era tinent d'alcalde de Sarrià i és portaveu socialista al Consell Comarcal del Gironès.

Com valora l'última legislatura?
Em fa la sensació que en temes molt importants hem perdut quatre anys. Sobretot pel que fa al tema del POUM, que s'hi han posat a última hora i per passar el tràmit. O decisions equivocades, com ara el Centre de Visitants del Gironès, amb el qual mai no s'han tingut en compte les necessitats del poble. Quant a la gestió econòmica, tampoc no han estat a l'altura de les circumstàncies. Entre moltes coses, no s'han aplicat mesures d'estalvi. S'anunciaven com el govern del canvi, però en algunes coses ha anat a pitjor.

Què vol per a Sarrià?
Volem que Sarrià tingui un govern i un alcalde seriosos, que sàpiga gestionar bé els migrats recursos econòmics. Volem que el ciutadà s'acosti més a l'Ajuntament i, per tant, fomentar la participació. Volem crear un Consell Territorial i un Consell Econòmic, en què hi hagi cabuda a comerciants i empreses. I ens comprometem a afrontar el tema del POUM.
I en què invertiran?
Sobretot per tenir gespa artificial al camp de futbol i potenciar el Campus de Ciències de la Salut. També és prioritari elaborar un mapa d'equipaments escolars i fer una previsió de la reserva de sòl per a una nova escola de primària. Sempre tenint en compte l'optimització de recursos.

Quin és el seu lema?
Si fa quatre anys es va fer un pas enrere, ara volem fer “Un salt endavant”.

En cas de necessitar acords a què estan disposats?
Si fan falta, nosaltres dialogarem i plantejarem les diverses opcions de govern amb tots els grups, sempre, això sí, tenint en compte el resultat de les eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada