dimecres, 18 de maig del 2011

Agafar el #POUM per les banyes! Una proposta valenta per #SarriadeTer



El passat divendres 13 de maig m'entrevistaven a l'informatiu del migdia de Televisió de Girona (mireu el vídeo, a partir del minut 23) i responent a la pregunta de quines són les nostres prioritats vaig respondre: "nosaltres agafarem el POUM per les banyes"!

Després de molt preguntar durant aquets 4 anys, després de rebre moltes "llargues" com a resposta per part del govern, després d'un procés de participació de baixa intsensitat, després de 4 anys ha hagut de ser en plena campanya que l'alcalde, també ara candidat a l'alcaldia, donés una resposta sincera vers el POUM: no ha estat una prioritat! L'afirmació la va fer en el debat televisat de Televisió de Girona i afortunadament està gravada a la teblevisió local i també a Ràdio Sarrià...

Doncs nosaltres sí, nosaltres estem disposats a agafar el POUM per les banyes, a afrontar amb decisió i valentia el debat del POUM. Aquest és el nostre compromís del nostre programa electoral:

Ens comprometem a presentar el POUM per a la seva aprovació inicial al setembre 2011. Les possibles al·legacions seran tractades amb la màxima consideració de manera que tingui el màxim consens, ja que serà l’eina per la qual ens regirem a nivell urbanístic en els propers anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada