dimarts, 19 d’abril del 2011

I van els Tres Reis i em porten temps!


"Confio que els Reis siguin generosos amb mi pel que fa al temps..." escrivia la vigília de Reis, hores abans de la Nit de Reis, a l'apunt Carta als Reis de la crisi: demana temps, serà el millor regal!

Bé, el regal no és ben bé per mi, és per tres entitats de Plataforma Educativa, entitat de la qual formo part i treballo des de fa més de 16 anys... Aquestes tres entitats formen part de les  60 empreses de Catalunya que formen part del  projecte Temps x TEMPS, impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Pels voltants de Nadal cursava una formació on-line sobre xarxes socials i resulta que una de les responsables d'aquella formació va llegir, segurament via Twitter, el meu apunt al bloc sobre el temps. El cas és que setmanes més tard, a principis de febrer, l'Imma Pérez, una de les responsables d'aquella formació i, llavors i encara ara, coordinadora també del projecte Temps x TEMPS, coneixedora que jo treballava (i treballo encara) en una entitat social, va enviar-me un missatge, via Linkedin, sobre el projecte per si era del nostre interès...

En pocs dies l'interès es va concretar en un sí i ara ja hi estem ficats de cap a peus!

Ja ho diuen: vigila el què desitges, el què demanes (i veig que també el què escrius!) que pot fer-se realitat!

Un apunt personal ha facilitat, sense ni tan sols saber-ho ni buscar-ho, la participació de tres entitats en aquest interessant projecte... La frontera entre allò personal i allò professional, també a les xarxes socials, a voltes es dilueix... sigui per mal o, com en aquesta ocasió, per bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada