dijous, 21 d’abril del 2011

Ganas tú el segundo asalto! #Barça #CopadelRei



Ya empezó el segundo asalto,
y esperaré el gran impacto.
Golpea bien, hazlo bien.


Passen uns minuts de les 12 de la nit de la nit que el Madrid ha guanyat la Copa del Rei 2011 al Barça...

Si aquesta derrota a la Copa de Rei és una cura (més) d'humilitat per al Barça... la victòria i el títol de la Copa del Rei serà un "xute" de supèrbia per al Real Madrid?

El Madrid d'ara no és el de la primera volta... recordo que Guardiola ja ho havia advertit; fins i tot havia advertit el gol... Són millors que nosaltres al contra-atac! El problema del Barça no ha estat encaixar un gol, sinó no fer-ne cap!

El Madrid ha mossegat a la primera part i, quan el Barça ha ressucitat i  l'ha remenat bé a la segona, ha sabut sobreviure en defensa i fins i tot ha tingut alguna bona ocasió per marcar! Però a la pròrroga hem vist que la seva escomesa és letal i, sí, ha acabat marcant!

Al final, malgrat tot els "peròs" que hi vulguem posar, penso que és el just vencedor d'aquest segon assalt i de la Copa del Rei... Però encara en queden dos més, i farà bé el Barça, penso jo, de no buscar venjança... sinó justícia: com deia al principi del partit: que guanyi el futbol, que guanyi el Barça!

Guardiola ha de treballar fort aquest darrer tram de la temporada la qüestió anímica i emocional, però també la golejadora, doncs més enllà de Messi sembla que els altres golejadors s'estan quedant secs, massa secs... Necessita un pla B més definit per quan el pla A no acaba de rutllar...

Amb un balanç d'un empat i una victòria per cada equip l'eliminatòria de la Champions es presenta molt més interessant, per igualada, del què es presentava, abans d'iniciar-se, aquesta sèria de 4 partits!

Han guanyat ells el segon assalt, després de quedar en taules el primer, encara que per punts (els 8 de lliga) el Barça en va treure més rendiment... tot i que el Madrid l'empat amb gust a vistòria per la no derrota li va servir d'estímul anímic, a l'equip i a l'afició!...

Però encara queda molt combat per disputar!

Y sé que tu reinado es falso
y ves que yo lo he señalado
y ya soy tu gran incomodidad.


(...)

Ganas tú el segundo asalto
y lo haces sin mover tus brazos,
esto sí fue un gran impacto.
Golpeas bien, lo haces bien.


Passen pocs minuts de la una de la nit i el cos, després d'aquest partit tan intens, només em demana llit... I, què carai, com diu en Terribas: demà serà un altre dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada