dijous, 3 de març del 2011

Els 5 anys de l'Abril!

Generós somriure de l'Abril
L'Abril ens regala el seu generòs somriure!. Fotpeo: Roger Casero

Fa dies, setmanes, que l'Abril va descomptant els dies que faltaven per ser avui, 3 de març! Fins i tot abans d'ahir va dir que li agradaria dormir dos dies i despertar-se el dia del seu aniversari! Que genials aquestes ocurrències!

L'Abril sap que avui serà el seu dia, el seu gran dia! I a fe que s'ha preparat per al dia d'avui: com celebrar-ho amb les amigues, amb la família, els regals...Com que no hi ha escola (setmana blanca) les amigues vindran a casa i, ben segur, s'ho passaran pipa!

Fa dies que tenim l'espelma amb el número 5 per al pastís d'aniversari. L'espelma és nova de trinca, privilegi que poques vegades es pot permetre, ja que essent la petita de 3 no sempre estrena! Amb dues germanes compartir és el més habitual, però ella també necessita, com les altres, els seus espais i coses d'exclusivitat... La que avui bufarà serà la seva espelma...

Avui l'Abril fa 5 anys! És una edat molt divertida i observar-los és tot un entreteniment! És una esponja, la seva capacitat d'aprenentatge és bestial! Li encanta descobrir-ho tot, les paraules, els números, els conceptes, el perquè de les coses... Pregunta molt i pregunta de manera directa! Que important és preguntar... amb els anys perdem aquest hàbit i ens perdem moltes coses, ben segur...


Avui serà un gran dia per l'Abril i espero que tothom estigui a l'alçada que ella es mereix!...  I, possiblement demà, satisfeta amb el record d'un dia per recordar, començarà a descomptar els dies que li mancaran per celebrar, de nou, el seu aniversari! ...O és que no ens marquem fites els adults?!

Per molts anys Abril i moltes gràcies per aquests primers 5 anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada