dissabte, 22 de gener del 2011

@ElsPulpoPop a Girona després del Sona 9!



Ho confesso: em declaro incompetent per seguir tota l'activitat i, sobretot, tota l'actualitat de Pulpopop! Algun dia hauran de parar a descansar, doncs porten uns mesos de molta activitat, incrementada després de la seva exitosa participació al darrer Sona 9 2010. ja no són només els concerts, també són entrevistes i la preparació del nou material que estan preparant per aquest 2011: un EP i un LP!

Foto: Twitpic Roger Casero

El de la inauguració del Mostrar't 2011 a l'Estació Espai Jove de Girona va ser el primer concert de Pulpopop a Girona després del Sona 9, encara que no el primer amb tota la banda! Sense deixar la seva característica estètica Pulpopop ha renovat el seu vestuari, potser més sobri, però segueixen omplint, fins i tot com a duet, l'escenari!

Pulpopop estan en un gran moment creatiu, no només per les noves cançons, també pel treball que estan fent, "entre bambalines", polint les seves cançons per gravar-les quan, més aviat del què ens pensem, trepitgin l'estudi de gravació!

La bona proposta musical i el bon moment de Pulpopop no ha passat desapercebut per Els Amics de les Arts, que els han convidat en el segon concert que faran al Palau de la Música el proper 7 de febrer.

Bona feina Pulpos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada