dissabte, 29 de maig del 2010

Twitter comença a verificar comptes

Potser el detall m'ha passat per alt altres vegades, però no abans d'ahir quan vaig visitar el compte de Twitter de la Generalitat @gencat. Em va cridar l'atenció veure-hi aquesta certificació: "cuenta verificada"




Twitter doncs, ha trobat la manera de verificar la identitat dels comptes de Twitter, l'autenticitat del seu autor, evitant així la suplantació d'identitat. La suplantació d'identitat és una de les batalles de les xarxes socials, ja que és l'autenticitat, tenir la seguretat que l'altre és qui realment diu que és, el què l'hi dóna valor, especialment en el cas d'administracions, empreses i marques, però també amb les persones, especialment les famoses i/o conegudes.

Twitter, però, no pot, no té capacitat, per verificar tots els comptes, tal i com ha comunicat: "Podemos comprobar varias cuentas en el futuro, pero debido al costo y el tiempo necesarios, sólo estamos probando esta característica con un pequeño grupo de gente, por el momento. Como la prueba de que avanza podemos ser capaces de ampliar este criterio a más cuentas durante los próximos meses."

Tot i això si algú té problemes de suplantació d'identitat pot enviar un formulari (cal estar registrat), tot i que tampoc se li garanteix que enviar la sol·licitud no garanteix la verificació del compte.

A Twitter, amb la popularitat que està tenint els darrers mesos, se li gira molta, moltísima feina! Entre d'altra la definició de la publicitat... però aixó serà un altre apunt...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada