dilluns, 22 de març del 2010

Menjant-nos un bocí de la 30a Setmana Gastronòmica Gironina a l'Alemanys 3

Bis de postres: crema de Sant Josep, a Alemanys 3 (7 de 7). Bon dinar per celebrar el dia del pare gaudint de la 30a Setmana Gastronòmica.

Si comencem pel final paga la pena esmentar aquest tastet de crema de Sant Josep, degustació per a l'ocasió i darrera del dinar que amb la Sira vam fer aquest divendres, un any més (l'any passat també vam anar-hi), al restaurant Alemanys 3 en el marc de la 30a Setmana Gastronòmica Gironina. Vam celebrar-hi el dia del pare...

Però anem a pams, o més ben dit a plats!, doncs són aquests els protagonistes, avui, d'aquest apunt!. Aquestes són les imatges del menú que vam degustar i que he publicat al meu Twitxr.

Pèsols i flor de taronger amb copa de cava Mont Ferrant Berta Bouzy a Alemanys 3 (1 de 7)

Carbassa amb les seves pipes torrades i Fòrum Cabernet a Alemanys 3 (2 de 7)

Espagueti d’ou amb cloïsses, tomata natural confitada i alls tendres amb Sinols Blanc 2008 a Alemanys 3 (3 de 7)

Llobarro a l’aroma de taronja. Gingebre, verdures poc fetes i kèfir de cabra a Alemanys 3 (4 de 7)

Rostit de vedella amb moscatell de Sinols. Patates aixafades amb oli i amb tòfona amb La claror Syrah a Alemanys 3 (5 de 7)

Iogurt fet a casa, rovell d’ou i aire de Ratafia. Brownie de xocolata blanca Plum cake de xocolata negre a Alemanys 3 (6 de 7)

El dinar va ser un autèntic plaer a tres bandes: pel servei, pel menú i també, i sobretot, per la companyia!: una noia guapa, intel·ligent i que em té el cor tan robat que ni em plantejo reclamar-li!

Segons el calendari previst la 30a Setmana Gastronòmica Gironina finalitzava ahir diumenge dia 21 de març, però (piulada al meu Twitter) en una decisió sense precedents (per nevada amb pocs precedents): la 30 Setmana Gastronòmica Gironina s'allarga fins el 28 març http://ow.ly/1oBIx, de manera que, tant si ja ho heu fet com si no, la setmana vinent podeu gaudir dels menús de la 30a Setmana Gastronòmica Gironina en aquests restaurants:
Albereda, Alemanys 3, Boira, Divinum, Draps Petit Restaurant, El Burg, El Duc de l'Obac, El Ginjoler som Restaurant, El Pati Verd (Hotel Carlemany), Els Ocells Perduts, Hotel Fornells Park, La Brasa Grillada, La Calèndula, La Marquina, l'Aliança d'Anglès, l'Alzina (Hotel Mas Ros), Mas Canyet, Mas Casilda, Mas Batlle Paradís, Mas Roure, Mimolet, Numun (AC Palau de Bellavista) i Quimera (Hotel Melià Golf Vichy Catalán Caldes).


Bon profit!

----------------------------------------------

pd: Pensaments i Reflexions és el bloc de Toni Vallory (Facebook) d'Alemanys 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada