dissabte, 29 d’agost del 2009

Instància del PSC de Sarrià de Ter proposant que El Coro i la biblioteca romanguin oberts tot l'estiu

Foto publicada al meu twitxr amb aquest apunt: Perquè El Coro tanca 15 dies quan el propi govern municipal n'aconsellava el seu ús per la gent gran a l'estiu per fugir de la calor?

Roger Casero Gumbau, amb DNI -----------, domiciliat al c/ -----------, 17840 de Sarrià de Ter, regidor de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, en representació del grup municipal del PSC

EXPOSO

Durant l'estiu des de l'Ajuntament es recomana, sobretot a la gent gran de Sarrià de Ter, que s'utilitzi El Coro, en tant que espai climatitzat, per escapar de la calor. En la mateixa línia des del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter considerem que la biblioteca municipal també ofereix, com El Coro, més enllà de la seva funció de foment de la lectura i altres serveis, un espai on veïns i veïnes poden anar a les caloroses tardes d'estiu.

Aquest estiu, però, tan la biblioteca municipal com El Coro han estat tancats al públic durant 15 dies, privant d'aquesta manera a veïns i veïnes, i especialment a la gent gran, la possibilitat d'ús d'aquests espais, en el cas d'El Coro, tal i com es recomanava des d'una circular emesa pel propi govern.

Tant el tancament d'El Coro com de la biblioteca han generat malestar i queixes entre els veïns i veïnes que en solen fer ús, alhora que entenem que no és correcte que al mes de juny el govern recomani l'ús d'un equipament per refugiar-se de la calor que setmanes més tard els veïns i veïnes es trobaran tancat.

Des del PSC de Sarrià de Ter considerem que cal mantenir oberts aquests dos equipaments durant tot l'estiu, posant el valor en la seva funció de servei públic, per seguir oferint als veïns i veïnes els serveis que habitualment els presten, però també com a equipaments que serveixin per escapar de la calor, seguint amb les recomanacions i consells.

És en aquest sentit que

SOL·LICITO

Que El Coro i la biblioteca municipal Emília Xargay romanguin oberts, a partir de l'any vinent, durant tot l'estiu ininterrompudament amb els seus horaris habituals, per seguir oferint el servei que presten al llarg de l'any i també per ser, durant aquestes caloroses setmanes d'estiu, un bon espai per refrigerar-se.

Sarrià de Ter, a divendres 28 d'agost de 2009



Roger Casero Gumbau
Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Sarrià de Ter

Il·lm. Alcalde – President de l’Ajuntament de Sarrià de Ter

-------------------------------------

pd1: també et pot interessar la nota de premsa que hem fet des del PSC de Sarrià de Ter i que té aquests titulars i destacat:

El PSC proposa que El Coro i la biblioteca municipal de Sarrià de Ter romanguin oberts tot l'estiu

Pel PSC cal mantenir-los oberts per donar continuïtat al servei que presten als veïns i veïnes, alhora que els permeten fugir de la calor. Aquest estiu han estat tancats durant 15 dies

El PSC a més troba incongruent que en el cas d'El Coro el propi govern en recomanava el seu ús com a un dels consells per fugir de la calor i que no n'hagi pogut garantir el servei durant tots els dies d'estiu. En aquest sentit Casero diu que “entenem el malestar i les queixes dels veïns i veïnes, especialment la gent gran que cada tarda fa ús d'El Coro, que hi van a llegir el diari, a jugar a cartes o al dòmino”.

(la resta de la nota la podeu llegir clicant l'enllaç del titular)

pd2: Ràdio Sarrià ha publicat la notícia de la proposta i declaracions meves, que podeu llegir i escoltar a El PSC proposa que el Coro i la biblioteca municipal de Sarrià de Ter romanguin oberts tot l'estiu


pd3: també et poden interessar els articles Onada de calor (Assumpció Vila, del 20 d'agost) i A Sarrià de Ter volem serveis públics oberts tot l'estiu, també contra la calor (meu, publicat en aquest bloc el dimecres 26 d'agost de 2009).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada