divendres, 17 de juliol del 2009

Dissabte Roig del PSC a Sarrià de Ter: dissabte 18 de juliol al Pla de l'Horta

Aquest dissabte 18 de juliol al matí el PSC de Sarrià de Ter participarem al Dissabte Roig del PSC amb una parada al barri sarrianenc del Pla de l'Horta. Aquesta és la informació que hem publicat al nostre web:

Dissabte Roig del PSC a Sarrià de Ter: aquest dissabte 18 de juliol al barri del Pla de l'Horta

El PSC de Sarrià de Ter serà present amb una carpa dissabte al matí al Pla de l'Horta

El proper dissabte dia 18 de juliol, el PSC organitza per tot el territori la Jornada d’Acció al carrer, una jornada festiva que servirà per informar als ciutadans de la gestió realitzada pel Govern de la Generalitat, així com per donar detalls sobre el nou model de finançament (quins ingressos addicionals representa i quines són les novetats que incorpora aquest històric acord).

En la jornada hi participaran 222 agrupacions, amb més de 300 taules informatives i la col•laboració de més de 3.000 persones, militants del PSC, que seran els encarregats de lliurar la informació.

El PSC de Sarrià de Ter també s'ha implicat en aquesta jornada d'acció i serà present el dissabte 18 de juliol de 10 a 13 hores al barri del Pla de l'Horta de Sarrià de Ter, on s'hi podrà trobar informació sobre l'acció del govern de la Generalitat, el nou model de finançament així com el darrer butlletí del PSC de Sarrià de Ter, el Més x Sarrià. També hi haurà globus, vanos i caramels i als veïns i veïnes que es facin simpatitzants del PSC se'ls lliurarà un targeter del PSC i una flor.



Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada